Dame som lader elbilen

Lån til bil og andre kjøretøy

Drømmer du om bil, campingvogn, bobil, MC, ATV eller snøscooter? Vi hjelper deg. Gjennom vår samarbeidspartner Brage Finans får du billån til både nye og brukte biler.

Lån til bil

Med et billån med vår samarbeidspartner Brage Finans tas det pant i bilen og lånet må som regel nedbetales i løpet av 10 år. Nedbetalingstid og pris varierer ut ifra andel egenkapital og hvor gammel bilen er. Brage Finans har svært konkurransedyktige priser.

Grønt Billån 

Det skal lønne seg å tenke på miljø. Hos oss får du bedre betingelser ved kjøp av 0-utslippsbil (elbil eller hydrogen drevet bil). Vi finansierer nye og brukte elbiler. Ta gjerne kontakt så hjelper vi deg til et grønt valg. 

Lån til bobil

Med et lån bobil/caravan får du finansiering til både brukte og nye bobiler, samt campingvogner. Tenk deg friheten til å reise rundt i vakre Norge. 

Lån til andre kjøretøy

Vi tilbyr også lån til andre kjøretøy. Går du og drømmer om MC, ATC, Varebil eller snøscooter? Vi hjelper deg med finansieringen. 

Test ut lånesøknadskalkulatoren ved siden av her, eller kontakt din rådgiver for hjelp. 

Hva skjer når jeg har søkt?

Når vår samarbeidspartner Brage Finans mottar din søknad får du med en gang en e-post og sms. De tar deretter kontakt med deg.

Hva med forsikring av bilen?

Vi tilbyr også bilforsikring gjennom vår samarbeidspartner Frende forsikring. De er flere år på rad blant testvinnerne av både bil-, barne- og reiseforsikring. 

Se pris og få om et uforpliktende forslag her.

Bør du eie eller leie bilen?

Mange som tidligere har hatt ordinært billån, vurderer nå leasing av sin neste bil. Hva er fordelen med denne finansieringsformen, og hva er ulempene?

Mer om bilfinansiering her.