Vakker utsikt i Italia

De beste forutsetningene for en trygg ferie

Bestill reisen, og ferier trygt med kredittkort

Vi anbefaler deg å bruke kredittkortet ditt både til å bestille ferien, og mens du er på reisefot. Da er det lettere å få pengene tilbake dersom du er så uheldig å bli svindlet, og du får reiseforsikring inkludert i kjøpet.

Vår reiseforsikring dekker uhell, sykdom og tyveri av verdisaker i ferien, når minimum 50 % av reisens utgifter til transport og/eller overnatting er betalt med ditt LOKALBANK Privat-, Ansatt- eller Bedriftskort.

Og, om uhellet først er ute, og du blir utsatt for kortsvindel, synes vi det er bedre at dette skjer med kredittkortet enn på det kortet som er knyttet til brukskontoen din.  Ved bruk av kredittkortet, kan du be om å få tilbakebetalt beløpet du er blitt svindlet for gjennom reklamasjon.

Les om våre kredittkort her!

Kredittkort privat

Priseksempel ved utsatt betaling:
Eff. rente 25,11 %, v/15.000,- o/12 mnd. Kostnad 1.563,68 kr. Totalt 16.563,68 kr.


Søk om kredittkort 

 

Trenger jeg reiseforsikring, eller holder det med forsikringen gjennom kredittkortet?

Vårt LOKALBANK kredittkort inkluderer reiseforsikring dersom du betaler minimum 50% av reisen med kredittkort.

Er dette bra nok, eller bør man ha egen reiseforsikring i tillegg til denne dekningen?

Reiseforsikringen som inkluderes i bruken av kredittkort er enkel og billig, likevel vil denne være begrenset og kun dekke denne reisen.

Fordeler med egen reiseforsikring er at du er dekket hele året, så lenge du er utenfor egen eiendom. Blir vesken din stjålet når du er på shopping en lørdag ettermiddag, dekker også reiseforsikringen denne utflukten. 

For å være sikker på at du er riktig forsikret, anbefaler vi alle å ha en helårs reiseforsikring.

Forsikringsrådgiver i gågata

Vi tilbyr Norges beste reiseforsikring

Vi tilbyr reiseforsikring gjennom Frende Forsikring. Hvert år, siden 2011, har Frende sin reiseforsikring blitt kåret best i test. Den er også rimeligst av de beste.

Frende får terningkast seks av Norsk Familieøkonomi i sin store test av reiseforsikring i 2022. Testerne fremhever Frendes gode dekninger på uhell, forsinket bagasje, tapte utflukter og arrangement. Det nevnes også gode dekninger for død og invaliditet. I år får Frende ekstra skryt for ingen egenandel på uhellsdekningen og gode dekninger på reisegods. I tillegg får de ros for ubegrensede dekninger ved avbrutt ferie og ved skade på leiebil.Klikk her for prisforslag, og for nettbutikk

eldere par på reise